Пакет 3 х Крекери Fit Bite Crisps

Назад
Арт.№: 164

Продуктът изчаква доставка, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Купете пакет от: 1бр. Крекери пълнозърнести Fit Bite Crisps 100g 1бр. Крекери с тиквено семе Fit Bite Crisps 120g 1бр. Крекери с орехи и зехтин Fit Bite Crisps 100g На цена от 7.59лв, вместо 8.97лв Заредете се с чиста енергия от чиста храна.
  • 100% ОРГАНИЧНО чист продукт
  • БЕЗ оцветители
  • БЕЗ консерванти
  • БЕЗ заместители
Повече информация
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Нашите органично чисти веган продукти

Хранителна стойност и състав

Купете пакет от:

1бр. Крекери пълнозърнести Fit Bite Crisps 100g
1бр. Крекери с тиквено семе Fit Bite Crisps 120g
1бр. Крекери с орехи и зехтин Fit Bite Crisps 100g

На цена от 7.59лв, вместо 8.97лв

Заредете се с чиста енергия от чиста храна. Пълнозърнести, орехови и с тиквени семки, новите невероятно полезни и вкусни хапчици на WOODS FOODS са още едни продукти без никакви изкуствени консерванти. Освен, че са направени само от здравословни продукти, рецептата за тях е прецизно премислена, за да бъде балансирана така, че да носи на тялото ни само от това от което има нужда – енергия. 

Богати на фибри и така полезните омега мастни киселини малките хрупкави хапчици са толкова вкусни, че можете да ги хапвате по всяко време и за всеки повод.

Мисията на WOODS FOODS винаги е била да създава храна с проверен произход и с безкомпромисно качество, защото знаем че това е здраве.


Нетно количество: 100 gr

Хората харесват още

Бърза доставка на пратката
Безплатна доставка доставка над 70 лв.
100% органично чиста продукция
Проверка на пратката