Ферма странджа

 

Точно тук, на открито в горските масиви на Източния Балкан, отглеждаме нашите животни свободно, в девствените пасища на нашите ферми.

Ферма Странджа е създадена през 2000-ната година, разположена на над 10 000 декара площ. Предлагаме производство на висококачествена био храна, както и прекрасни условия за спорт и отдих сред природата. Това, с което се гордеем най-много, е че сме осигурили на животните ни щастлив живот на свобода, сред тучните пасища на Странджа. Ако представата ви за почивка е място, на което можете да се докоснете до природата и да избягате от забързаното сиво ежедневие, да се насладите на кристална тишина и необятно спокойствие, тогава заповядайте във Ферма Странджа!
Елате, за да разберете защо, когато Бог е решил да създаде Странджа, се е усмихнал!

 

От земята до трапезата

Животните, които отглеждаме пасищно, прекарват целия си живот в среда близка до ествествената им, хранят се само с тревата от необработвани от човешка ръка поляни и се радват на свеж въздух.

Така гарантираме чисто и вкусно месо, получено по един изцяло природосъобразен начин. Нашата продукция от свободно отглеждани животни е по-вкусна и биологично по-пълноценна за човешкия организъм.

Начинът, по който се хранят животните, има огромен ефект върху качественото съдържанието на протеини в месото им.

Не е важно само какво ядете вие, от голямо значение е и какво яде вашата храна!

Местност Странджа

Странджа - планина с уникален животински свят.

Странджа е една от планините с много богат и разнообразен животински свят. Това е и предпоставка голяма част от нея да бъде защитена зона.

Отзиви

Tрадиционната кухня изисква от главните готвачи да прилагат винаги най-добрите продукти. Това важи особено когато става въпрос за телешко - една грешка може да бъде фатална. Да се намери компания, която може да осигури постоянно високо качество и освен това да предложи страхотно обслужване, беше още по-трудно. Благодарни сме, че срещнахме Ферма Странджа като партньор. Вие имате голям принос за нашия успех.


Илияна БОНЧЕВА

Мениджър на верига ресторанти