Мурсалски чай Woods Foods 30g

Назад
Арт.№: 150

Продуктът изчаква доставка, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Мурсалския чай е с приятен аромат и вкус и съдържа: флаваноиди, антиоксиданти, танин, желязо, калий, цинк, кобалт потасиум, магнезий, натрий и някои етерични масла. Може би това е най-добрата родна билка при кашлица.
Повече информация
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Нашите органично чисти веган продукти

Хранителна стойност и състав

Мурсалския чай е с приятен аромат и вкус и съдържа: флаваноиди, антиоксиданти, танин, желязо, калий, цинк, кобалт потасиум, магнезий, натрий и някои етерични масла.

 

Може би това е най-добрата родна билка при кашлица като тя се препоръчва при всичките ѝ видове. Помага при простуда и грип.

Мурсалския чай притежава тонизиращо, укрепващо и антианемично действие, възстановява имунната система и забавя развитието на съдова деменция.

 

Понижава кръвното. Редовната употреба предпазва от сърдечен инфаркт и инсулт.

 

Допринасят за доброто сексуално здраве, а заради високото си съдържание на кобалт, растението спомага за борба с безплодието и оказва фантастично влияние върху простатата при мъжете.

Помага при проблеми с пикочо-проводните канали, бъбречни и чернодробни заболявания.

Как да приемаме мурсалския чай:

Както цвета така и стеблото с мъхестите листенца трябва да се вложат в запарката.

За да бъде максимално ефикасна билката, се препоръчва 2-3 натрошени стръка, да се варят 5-10 минути. След като се прецеди се пие 3-4 пъти на ден, като всяка запарка има трайност максимум 12 часа.

 

Съхранявайте на хладно и сухо място без пряка светлина.

 

Не правете компромиси с качеството на билките които взимате защото е от изключително значение кога, къде и как е брана една билка.

 

Бъдете здрави с продуктите на WOODS FOODS!

Хората харесват още

Бърза доставка на пратката
Безплатна доставка доставка над 70 лв.
100% органично чиста продукция
Проверка на пратката