Телешко

Това е една от най-разпространените породи за месо, създадена в Англия. Животните ни са със здрава конституция и с отлична климатизационна способност. Поддържат интензивен растеж и добри размножителни способности, при условията на пасищно отглеждане във фермите ни.

Отглеждани на свобода

ВЛАГАМЕ ЛЮБОВ И ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАШИТЕ ЖИВОТНИ

За нашето успешно животновъдство, ние даваме на животните си свободата, любовта и добрата храна, от които се нуждаят. Това е тайната на отличните качества на крайните ни продукти.

ВСЯКО ЕДНО ЖИВОТНО РАСТЕ НА СВОБОДА

Видовете и породите във фермите ни са така подбрани, че да живеят в хармония едно с друго в естествения си хабитат, девствените пасища на Странджа.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...?

Говеждото месо е богат източник на висококачествен протеин и различни витамини и минерали и може да бъде отличен компонент на здравословното хранене. То е един от най-полезните продукти, които спомагат за правилното функциониране на човешкото тяло.

Според научни изследвания, за да са налице ползите от месото за организма ни е важно животните да са отглеждани по “стария начин”, т.е. изцяло пасищно. Това означава да не са хранени със зърно с нитрати, а да са пасли свободно в среда близка до естествената им.

Консумацията на говеждото месо, поддържа мускулната маса и предотвратяване на анемия.

Говеждото месо

Изберете част и научете повече
Говеждото месо

Продукти От Телешко месо

Други животни

във фермите